Bed & breakfast op Ameland

Op Ameland vind je veel leuke bed & breakfasts. Zoek een verblijf met een huiselijke sfeer. Geniet van de persoonlijke aandacht, gastvriendelijkheid en leer de Amelander in zijn eigen omgeving kennen.

B&B Nobel

B&B Nobel ligt in Buren op het eiland Ameland, in de buurt van Nes. Het biedt accommodatie met gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. De bed & breakfast verzorgt dagelijks een continentaal ontbijt. Er is een terras en je kunt fietsen in de nabijheid van B&B Nobel.

Bed breakfast op Ameland

Het schuurtje

Het schÿ ligt in Hollum, op slechts 500 m van de vuurtoren van Ameland, en biedt accommodatie met een terras en gratis WiFi. De accommodatie ligt op minder dan 1 km van Hollum en biedt een tuin en gratis privéparkeergelegenheid.

B&B Under the Mill

B&B Under the Mill in Hollum biedt accommodatie met gratis WiFi, op 500 m van de vuurtoren van Ameland. De accommodatie ligt op minder dan 1 km van Hollum en biedt een tuin en gratis privéparkeergelegenheid. De bed & breakfast verzorgt dagelijks een continentaal ontbijt.

B&B Molenaar

B&B Molenaar ligt op minder dan 2 km van het strand en biedt uitzicht op de Waddenzee. De bed & breakfast beschikt over accommodaties met gratis parkeergelegenheid en WiFi. De badkamers worden gedeeld en hebben een toilet.

Rose Cottage

Rose Cottage biedt accommodatie in Nes, op 1,8 km van Nes. Deze bed & breakfast biedt gratis privéparkeergelegenheid, roomservice en gratis WiFi. Gasten van de bed & breakfast kunnen genieten van een continentaal of een vegetarisch ontbijt.

Wadd'nster

Wadd’nster ligt in Nes op Ameland, in de buurt van Nes, en biedt accommodatie met gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. De bed & breakfast beschikt over een zonneterras en een tuin. Deze accommodatie zit op een prachtige locatie.

Liever op de kaart van Ameland zoeken? Bekijk alle bed & breakfasts

Booking.com